Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

CORONA- UPDATE : HEROPENING VAN ONS KANTOOR

  • Algemeen

Geachte cliënten,

GEVACO ADVOCATEN heropent de deuren en staat opnieuw, zoals voorheen, volledig ter beschikking van haar cliënten. Dat betekent dat wij de werking met “gesloten deuren” achter ons laten en onze cliënten opnieuw fysiek te woord zullen staan. Natuurlijk blijven afspraken  “op afstand” ook mogelijk !

De gezondheid van uzelf en van onze medewerkers blijft wel primeren. Gevaco beschikt over ruime vergaderzalen en zal alleen deze ruimtes gebruiken om u te ontvangen.  Handgels zijn overal beschikbaar. Mondmaskers zijn desgewenst aanwezig om bijkomend comfort te verschaffen. Daarnaast zijn, zo nodig, ook handschoenen voorradig.

Om social distancing ten volle te respecteren hebben wij het aantal beschikbare plaatsen in onze ontvangstruimte beperkt. Door het gericht plannen van de afspraken zal  het “verloop” in onze kantoren kunnen worden beperkt. In het licht hiervan vragen wij u vriendelijk om ons vooraf het aantal personen mee te delen dat zal deelnemen aan de afspraak.

Zoals steeds zullen onze cliënten die beperkt mobiel zijn gebruik kunnen maken van de ingang achteraan onze kantoren. Zij krijgen zo direct toegang tot onze vergaderzalen.

Wij zijn er klaar voor, en zijn klaar voor u !

Wij zien u graag binnenkort terug

GEVACO ADVOCATEN