Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Geyskens-Vandeurzen & Vennoten bekroond met de Belgian Legal Award Flanders 2013

  • Algemeen

Tijdens de officiële ceremonie van de “Belgian Legal Awards” op 14 maart 2013 werd ons kantoor uitgeroepen tot het kantoor van het jaar Vlaanderen 2013.

Jaarlijks reikt de organisatie “Belgian Legal Awards” een aantal prijzen uit aan advocatenkantoren en juridische afdelingen die zich laten opmerken door uitmuntendheid, continuïteit en innovatiesterkte. Een professionele jury bestaande uit belangrijke actoren uit de juridische, economische en academische wereld beslist welke kantoren/legal departments deze prestigieuze onderscheiding verdienen.

De jury looft ons kantoor ondermeer voor onze ambitie en bereidheid tot het nemen van risico’s, voor onze doordachte en gestage groei en voor de initiatieven inzake netwerking. Verschillende dossiers tonen aan dat wij sterk voor onze cliënten opkomen. De jury oordeelt dat onze kracht zowel ligt in adviesverlening als in het voeren van gerechtelijke procedures.

Geyskens-Vandeurzen & Vennoten dankt de organisatoren en de jury voor de erkenning voor het vele goede werk dat op ons kantoor wordt verricht. Het sterkt ons om de volgende jaren op de ingeslagen weg verder te gaan.

Onze dank gaat tevens uit naar het cliënteel dat ons de gelegenheid biedt gespecialiseerde juridische dienstverlening in de markt te zetten.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar de website van de Belgian Legal Awards.