Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Mr. Peter Bouts sprak de leden van de OCB toe op jaarvergadering

  • Algemeen

 

Peter Bouts, huidig Voorzitter van de OCB, heeft in een toespraak op de OCB jaarvergadering van 16.02 jl., welke  volledig in het teken stond van haar 30-jarig bestaan, een overzicht gegeven van de vele leuke en boeiende activiteiten van het voorbije jaar en dankte de voltallig aanwezige stichters en oud-Voorzitters voor hun onvermoeide inzet.

De 115 leden die de OCB vandaag rijk is, werden op donderdag 16 februari 2023 om 18.15 uur te OC COR Koersel (Beringen) talrijk ontvangen met aperitief en hapjes.

De jaarvergadering zette voort met een door Hans Put  gemodereerd panelgesprek tussen enkele van haar prominente leden waaronder oud-Voorzitters, Burgemeester Thomas Vints en de huidige voorzitter die elk hun visie op de stichting, ontwikkeling en toekomstige groei van het OCB en de Stad Beringen hebben uitgedrukt.

De Voorzitter benadrukte hierbij de sterke vraag naar verjonging en inclusie door participatie van de vele multiculturele ondernemers aanwezig in en rond Beringen.

Aansluitend werden de deelnemers verheugd met een bijzonder ‘mindblowing’ (dixit de Voorzitter) optreden van Piet Kusters.

Deze mooie jaarvergadering werd afgesloten met een culinaire netwerkreceptie vergezeld van de muzikale omkadering van ‘Les Is More’.

Meer informatie over de OCB kan u terugvinden op de website van de OCB.