Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Nieuwsoverzicht

SEMINARIE 08/12/2022: NIEUWE WETGEVING RE-INTEGRATIE EN MEDISCHE OVERMACHT

ASBESTATTEST VERPLICHT VANAF 23 NOVEMBER 2022

Vanaf vandaag 23 november 2022 moet er bij elke ‘overdracht onder levenden’ van een woning of gebouw dat is gebouwd voor 2001 een asbestattest overhandigd worden aan de koper.

De verplichte statutenwijziging/omzetting vóór 1.01.2024: een formaliteit of stof tot nadenken?

Met de wet van 23 maart 2019 werd een gemoderniseerd wetboek van vennootschappen en verenigingen geïntroduceerd (hierna het ‘WVV’) voor vennootschappen, verenigingen en stichtingen (hierna ‘VVS’).

BEVRIEZING VAN DE HUURINDEX. GELDT DIT OOK VOOR UW HUURWONING?

Eén van de meest actuele nieuwsitems is de huidige energiecrisis, waarmee zowat iedere Vlaming geconfronteerd wordt. De prijzen voor elektriciteit swingen de pan uit.

NIEUWIGHEDEN IN HET ARBEIDSRECHT !

We hebben er lang op moeten wachten maar op 10 november 2022 werd de wet houdende arbeidsbepalingen, ook wel de ‘arbeidsdeal’ genoemd, eindelijk gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad. Wij sommen graag kort voor u de belangrijkste nieuwigheden op.

Op zoek naar nog meer straffe medewerkers

Gevaco Advocaten te gast bij beroepsorganisatie FEMA

INSPECTIEDIENSTEN VOEREN IN NOVEMBER NIEUWE BLITZ-CONTROLES UIT!

Welke mogelijkheid hebben de getroffen reizigers die gebruik wensten te maken van de luchthaven van Charleroi de voorbije dagen?

Hetgeen er zich aan de luchthaven van Charleroi de voorbije dagen heeft afgespeeld is hallucinant en dit weer ten nadele van heel wat passagiers (gezinnen met kinderen, zakenlieden enz…).

© 2021 Gevaco advocaten – advocatenkantoor te Beringen