Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Nieuwsoverzicht

Mr. Anne Heeren vertegenwoordigt Balie Hasselt op Interlimburgse pleitwedstrijd

Mr. Anne Heeren van ons kantoor is gekozen om op 19 april 2013 de Balie Hasselt te vertegenwoordigen op de Interlimburgse pleitwedstrijd. De beste pleiters van de Balies van Roermond, Maastricht, Tongeren en Hasselt houden een verbale strijd voor de fel begeerde wisselbeker.

Milieuvergunning voor windturbines in Zonhoven geweigerd.

Dankzij een bezwaar dat advocaat Wim Mertens namens buurtbewoners indiende tegen windturbines in Zonhoven werd de milieuvergunning geweigerd. Tegen de afgeleverde stedenbouwkundige vergunning is een verzoek tot nietigverklaring ingediend bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen.

Website vernieuwd

U bezoekt onze sterk vernieuwde site. Geyskens Vandeurzen & Vennoten heeft haar website volledig herdacht. Doel is de bezoeker op overzichtelijke wijze kennis te laten maken met ons kantoor. De rechtszoekende kan hierdoor op weloverwogen wijze kiezen voor de bijstand van ons kantoor. Van de gelegenheid is gebruik gemaakt te linken naar de sociale media. De schat aan juridische informatie van onze nieuwsbrieven blijft vanzelfsprekend ter beschikking. Veel surfgenot en deel gerust uw mening mee.

Rechtspreken en lekenparticipatie: noodzaak of traditie?

Op 8 februari 2013 zal Mr. Lore Gyselaers een presentatie geven op een studiedag van de Vrije Universiteit Brussel.

Geyskens Vandeurzen ontvangt een pre nominatie “Beste kantoor vlaanderen”

Geyskens-Vandeurzen & Vennoten is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de Legal Award "Law Firm of the Year in Vlaanderen" Als beloning en erkenning voor het harde werk en de inzet zowel op vlak van adviesverlening als op vlak van gerechtelijke procedures, werd ons kantoor het tweede jaar op rij genomineerd in het kader van de Legal Awards voor "Beste kantoor in Vlaanderen" Een pluim voor het hele team ! De awards worden uitgereikt op 14.03.2013. Wij houden U op de hoogte

Nieuwe publicatie Mr. Jan Swennen

Naast het ter harte nemen van de belangen van onze cliënten, trachten onze advocaten tevens hun steentje bij te dragen op wetenschappelijk vlak. Zo is Mr. Jan Swennen co-auteur van het Handboek voor de advocaat-stagiair strafprocesrecht, dat in 2012 verscheen bij uitgever Kluwer.

Nieuwe publicatie Mr. Lore Gyselaers

Naast het ter harte nemen van de belangen van onze cliënten, trachten onze advocaten tevens hun steentje bij te dragen op wetenschappelijk vlak. Mr. Lore Gyselaers publiceerde in 2012 bij uitgever Kluwer het boek Hof van assisen in de reeks Artikel & Commentaar. De commentaar in dit boek heeft tot doel de wijzigingen en nieuwigheden, geïntroduceerd door de Wet van 21 december 2009,

Geyskens – Vandeurzen & Vennoten steunt Poverello

Ons kantoor opteerde er ook dit jaar voor om haar kerst-en nieuwjaarswensen via elektronische weg over te maken. De fondsen die normaliter besteed worden aan wenskaarten, werden geschonken aan Poverello. Poverello is een stichting die zich sinds 1978 inzet voor thuis-en daklozen. Geysekens – Vandeurzen & Vennoten is verheugd het mooie bedrag van 800 EUR te kunnen overmaken

Alweer een nieuwe nieuwsbrief

Het nieuwe jaar wordt ingezet met een nieuwe nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwigheden op juridisch vlak.