Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

TESTIMONIAL MR. MICHIEL BEUTELS

  • Algemeen

Ons kantoor wenst Mr. Michiel Beutels veel succes met zijn nieuwe uitdaging aan de balie van Mechelen.

Lees hier zijn testimonial:

"Na mijn studies aan de KU Leuven en de Université de Liège kwam ik via de campusinterviews die in Leuven werden georganiseerd in contact met GEVACO ADVOCATEN.

Het kantoor sprong eruit door het imago van vaste waarde in de regio, positieve feedback van collega-studenten die er een zomerstage hadden gelopen, de rijke geschiedenis van het kantoor en de goede ligging ervan.

Sinds september 2016 was ik lid van de balie Limburg en ook verbonden aan het kantoor, tot en met augustus 2020.

Vanaf de eerste dag  bij GEVACO kreeg ik het gevoel volwaardig lid te zijn van het team. Ik werd onmiddellijk ingezet in complexe dossiers en werd betrokken bij de besprekingen met het cliënteel.

Een van de voordelen van de stage bij GEVACO is de mogelijkheid om te werken in dossiers van quasi alle rechtsdomeinen, maar tegelijk te verdiepen en specialiseren in de voorkeursmaterie(s).

Daarnaast is ook de kwalitatieve begeleiding van stagiairs een belangrijke troef van het kantoor. Tijdens mijn stage kon ik bij iedereen terecht met mijn vragen.

Er is een zeer aangename werksfeer en er worden voldoende overlegmomenten ingepland, waarbij er rekening wordt gehouden met elke mening. Op regelmatige basis kreeg ik als stagiair gedetailleerde en constructieve feedback.

Mr. Michiel Beutels"