Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Versterking in domein sociaal recht

  • Algemeen

Met trots kondigen wij aan dat, vanaf 01.01.2015, Mr. Geert Joosten en Mr. Bert Croimans zullen integreren in onze groep.

Beiden genieten een ijzersterke reputatie in het domein van het sociaal recht en waren jarenlang sterkhouders bij het gerenommeerde Brussels advocatenkantoor Laga.

Zij bekleden tevens een academisch mandaat: Geert Joosten aan het Instituut voor Sociaal Recht van de KULeuven en Bert Croimans aan de Universiteit Hasselt.

Dankzij deze integratie zet Geyskens-Vandeurzen & Vennoten een belangrijke stap voorwaarts in haar aanbod van kwaliteitsvolle juridische dienstverlening.

Het rechtsdomein van het sociaal recht vormt een belangrijke hoeksteen in de full service die het kantoor aanbiedt aan haar particulier en zakelijk cliënteel. In het domein van het sociaal recht bieden beide advocaten aan nationaal en internationaal georiënteerde cliënten begeleiding op het vlak van "employment, pensions & benefits alsook human resources". Zij beschikken over grote expertise zowel in het individuele als in het collectieve arbeidsrecht. Hun hoog profiel cliënteel kunnen wij inbedden in onze sterke organisatie.

Deze diepgaande versterking van ons advocatenkantoor kadert perfect in ons streven tot doelgerichte groei en allesomvattende juridische bijstand.