Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

Avolink

  • Algemeen

Uw advocaat maakt deel uit van het netwerk Avolink. Dat bewijst dat uw advocaat een juiste invulling geeft aan de vele uitdagingen waarmee ons beroep kampt. Uw advocaat kijkt verder dan de provincie- en landsgrenzen.

Avolink staat voor professionele samenwerking tussen advocatenkantoren op nationaal en  internationaal niveau. Op 15 oktober 2017 werd  tijdens het nationaal congres van Avolink Frankrijk een internationaal samenwerkingsverband gesloten tussen Avolink België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Ons netwerk was de  bezieler bij de totstandkoming van dit Europees netwerk. Ons netwerk nam als eerste de naam Avolink aan. De netwerken van de overige landen hebben onze naam overgenomen  gevolgd door de benaming van hun land. Avolink verbindt advocaten, werkt samen en vormt digitaal een eenheid.

De leden van de  netwerken ontmoeten mekaar tijdens een internationaal congres te Luxemburg op 28 en 29 september 2018. Een key note spreker de heer Abdelha Tayeb blijft stilstaat bij de opportuniteiten die de digitalisering van het beroep van advocaat ons biedt.

Avolink wil de toegang naar de advocaat digitaal sterk faciliteren. De volgende maanden zal een portal worden opgezet waarbij de rechtszoekende rechtstreekse toegang krijgt tot de diverse kantoren die ons netwerk rijk is.

In totaal bestaat Avolink België uit meer dan 100 gespecialiseerde advocaten.  Hun kennis is voor eenieder toegankelijk. Hierdoor heeft u als cliënt toegang tot een supergespecialiseerd netwerk van advocaten die u moet toelaten te genieten van de allerbeste juridische bijstand die op de  juridische markt  voorhanden is.

Mr. Jan Swennen van ons kantoor is voorzitter.

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsbrief van Avolink.