Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

CORONA – UPDATE

  • Algemeen

Ook GEVACO ADVOCATEN zal maximaal gevolg geven aan de maatregelen en aanbevelingen die de overheid op 17 maart 2020 heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel en zo snel als mogelijk in te dammen. Tegelijkertijd wil GEVACO ADVOCATEN haar dienstverlening maximaal blijven garanderen, en beschikbaar blijven voor iedereen die op onze diensten een beroep wil doen.

Zolang de maatregelen gelden (tot en met 5 april) of zolang deze gelden onder hun huidige omvang, zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 8u en 16u. (011/42.53.00).

Al onze advocaten blijven vanzelfsprekend per e-mail bereikbaar ([email protected]).

Het kantoor zal in principe werken met gesloten deuren. Alle zaken die u ter beschikking van ons kantoor wenst te stellen en die daarvoor in aanmerking komen, kunnen gedeponeerd worden in de brievenbus, die op regelmatige tijdstippen zal worden geledigd.  

Wij zijn beschikbaar voor besprekingen en vergaderingen maar wensen deze, ter bescherming van eenieder, in de mate van het mogelijke op afstand te houden (via telefoon, conference-calls, skype, etc..). We zoeken samen met u naar de wijze om alles zo vlot als mogelijk te laten verlopen.

Zo blijkt dat een aanwezigheid op kantoor of een direct persoonlijk overleg noodzakelijk is, dan zijn alle hygiënische producten aanwezig. Zo is er tijdens het gesprek vooral aandacht voor de oplossing van uw vragen. De vergaderruimtes die wij voor deze besprekingen hebben voorzien, zijn ruim genoeg zijn om de gewenste interpersoonlijke afstand van 1,5 meter te bewaren.

Wij hopen zo samen met u deze moeilijke tijden te overbruggen.