Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

GEVACO ADVOCATEN verwelkomt 2 nieuwe advocaten

  • Algemeen

Mr. Lies Beuls behaalde haar diploma Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Gedurende zes maanden studeerde zij ook aan de Université de Toulouse I Capitole te Frankrijk. Ook aan de Universiteit van Maastricht volgde zij nog een bijkomende opleiding. Vandaag vervolledigt zij de bijzondere opleiding Jeugdrecht.

Mr. Lies Beuls zal zich binnen GEVACO toeleggen op het familierecht, familiaal vermogensrecht, aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht.

Daarnaast breidde ook het departement Arbeids- en socialezekerheidsrecht zich uit met de komst van Mr. Ilse Declerck die haar licentiaat rechten behaalde aan de Universitaire Instelling Antwerpen (UIA). Aan de ULB behaalde zij vervolgens een bijzondere licentie sociaal recht.

Ilse Declerck is reeds sedert 1999 actief als advocaat in het arbeids- en socialezekerheidsrecht. Zij is een zeer bekende naam in de wereld van het arbeids- en socialezekerheidsrecht. Dankzij haar jarenlange ervaring geniet zij veel vertrouwen van haar cliënten.

GEVACO ADVOCATEN is trots deze talentvolle advocaten te kunnen verwelkomen in haar uitgebreid team van gespecialiseerde advocaten. Met het aantrekken van Mr. Beuls en Mr. Declerck beantwoordt GEVACO ADVOCATEN aan de toenemende vraag naar zeer kwaliteitsvolle juridische advies- en dienstverlening.

Wij verwelkomen Mr. Beuls en Mr. Declerck van harte en wensen hen veel succes toe.