Geef een zoekterm in en druk op “enter”.

LEGALCURE, EEN JURIDISCH LICHTPUNT IN DEZE BIJZONDERE TIJD

  • Algemeen

Het corona-virus heeft een grote impact op het leven van elk van ons. Samen proberen wij, door de maatregelen na te leven, het virus uit de wereld te krijgen. Dit is, jammer maar helaas, een strijd van lange duur. Velen onder ons doen dagelijks hun uiterste best om deze barre tijden toch dat beetje aangenamer te maken.

Via LegalCure, een gratis juridisch platform, kan u contact opnemen met een team van experten – bestaande uit 12 advocaten – om een bevattelijk antwoord te krijgen op al uw juridische vragen die voortvloeien uit de coronacrisis.

Heeft u bijvoorbeeld een corona-voucher ontvangen van uw reisorganisator maar wilt u eigenlijk toch zo snel mogelijk uw centen terugzien? Bent u nog steeds aan het betalen voor uw fitnessabonnement, ook al kan u er geen gebruik van maken? Heeft uw baas besloten om de aanvangsdatum van uw arbeidsovereenkomst uit te stellen, of sterker nog, om u de contractueel overeengekomen loonsverhoging te ontzeggen? Of vraagt u zich af of de verblijfsregeling met betrekking tot uw minderjarige kinderen tijdens corona nog steeds doorloopt?

Ligt u wakker van een van bovenstaande vragen of juist van een ander juridisch probleem dat voortvloeit uit de Corona-crisis? Aarzel niet en stuur een mailtje naar [email protected], vul het contactformulier in op www.legalcure.be of bel naar het gratis nummer 0800/70678. U wordt dan met plezier verder geholpen.